יניב

הטרדה מנציגי שימור הוט

שלום , לפני כחודשיים 08.13 התנתקתי מחברת הוט . מאז קיבלתי מספר רב של טלפונים והודעות SMS. בכל השיחות ביקשתי שיחדלו מלהטריד אותי אך זה לא עזר . החלטתי להקליט את השיחות וברשותי מספר שיחות אשר בהן דרישה מוחלטת להפסקת ההטרדות מצדן . לצערי מסע ההטרדות לא הופסק ושלחתי מכתב בפייסבוק שיפסיקו והחוצפנים הפנו אותי להתקשר למרכז השירות בבקשה שיפסיקו ההטרדות . השיחה האחרונה קיבלתי לפני 4 ימים ..... האם ניתן לתבוע את החברה על הטרדה ועוגמת נפש? תודה מראש יניב

עו"ד אדי בליטשטיין

ניתן. יתכן שניתן לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק בגין הודעות ה-SMS, אך זה תלוי מהו נוסח ההודעה.

שחר HOT

שלום יניב, אתה מוזמן לפנות אלינו בכתובת המייל המצורפת יחד עם מספר הטלפון שלך ומספר זהות, ואנו נדאג להסיר את פרטיך ממאגר הנתונים של מחלקת מכירות. hot.socialmedia@hot.net.il תודה ויום טוב.

יניב

תודה על התגובה . האם מהשיחות המוקלטות לא ניתן לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק ? תוכן ההודעה : חוזרים להוט חודש חינם , התקנה חינם פרוייקט חוזרים הבייתה לפרטים סמסו כן

עו"ד אדי בליטשטיין

מנוסח ההודעה נראה שאכן ניתן לתבוע פיצוי ללא הוכחת נזק (מכוח סעיף 30א לחוק התקשורת). מהשיחות המוקלטות - לא. אין זה אומר שלא ניתן לתבוע פיצוי מכוח עילות אחרות.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות