אנונימי

גיוס לצבא בגיל 32 רקע נפשי

הייתי במכינה קדם צבאית עם המון מוטיבציה לשירות כלוחם התפרצה אצלי מחלת סכיזופרניה ומ97 סעיף ראייה קל שינו לי לפטור ואני מאוד אבל מאוד רוצה לשרת בכל תפקיד לא משנה מה ייתנו לי בין אם לוחמה ובין אם בכישורים אחרים שיש לי כמו מדריך חדרי כושר מתאגרף מגיל צעיר או חובש מתנדב שיש לי

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום רב, כאשר יש סעיף של סכיזופרניה אז אינך כשיר לשירות צבאי. אם ברצונך להתנדב ואתה עומד בקריטריונים אז תוכל להגיש בקשה והיא תיבחן על ידי גורם מומחה. לא ראיתי חומר רפואי אבל עם בעיה רפואית של סכיזופרניה - יהיה קושי באישור התנדבות לשירות צבאי. בהצלחה.