לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דניאל בר

קבלת ויזת עבודה באמצעות חברה אמריקאית שמועניינת בך

שלום עו"ד פקס ושאר הקוראים! שמי דניאל, אני עוסק בסקי בצורה חובבנית/ מקצועית. לאחרונה, לאחר שהייה של מספר חודשים על ויזת תייר בארה"ב פגשתי באדם שמנהל חברה לציוד סקי והוא התעניין בהבאתי לשם כעובד. אני יודע ומכיר שיש מספר סוגי ויזות עבודה, כולל ויזת ספורטאי (שבעיני זה הדבר הכי מתאים). חברה זו מבקשת להיות הספונסר שלי ולהביא אותי בשמה לארה"ב. מהידע שלי - ברגע שיש חברה שמוכנה לערוב לך ומבקשת לך ויזה, התהליך נעשה הרבה יותר פשוט ואפשרי שאלתי היא - מה התהליך שעליי ועליהם לעשות? איך הכי נכון לגשת לזה? מה הסיכויים שאקבל? אילו טפסים עליי למלא ואילו טפסים על החברה למלא? תודה וחג שמח! דניאל

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום דינאל, ויזות אשר מאפשרות שהייה ועבודה קבועה בארה"ב עבור ספורטאים מצריכים הזמנה של מקום ההעסקה לצד הכרה בינלאומית כספורטאי או הצטיינות יוצאת דופן בתחום הספורט הספציפי. כעיקרון יש ויזות לספורטאים מסוג P-1 וגם ויזות מסוג O אשר ניתנות באופן כללי לאנשים בעלי איכויות יוצאות דופן, אבל חייב להוכיח באמת יכולות מוכחות. אנחנו סייענו בעבר למדריכי קרב מגע להגר לארה"ב באמצעות ויזות שמוענקות לאנשים בעלי מטען תרבותי ייחודי, כי קרב מגע זה המצאה ישראלית, אבל סקי לא משהו יוצא דופן לישראל, אז כנראה לא מתאים. בקיצור, נשמח להיפגש איתך על מנת לשוחח מה הם האופציות הטובות עבורך. בברכה, יהושע פקס, עורך דין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי