לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שירן

איום על ביטול ויזה לארה"ב

שלום רב, הסיפור שלי קצת מורכב. לפני בערך שנה הוצאתי ויזה ל10 שנים לארה"ב. באותה התקופה יצאתי עם בחור שאבא שלו מכיר אנשים בשגרירות ארצות הברית. כמובן שלא ביקשתי שום עזרה בתהליך, עשיתי הכל בעצמי. אחרי שקיבלתי את הויזה הבחור טען שאבא שלו יצר קשרים עם אנשים שהוא מכיר בשגרירות כדי שיעזרו לי לקבל את הויזה. אני כמובן לא מאמינה לזה מפני שאף אחד לא פנה אליי או דיבר איתי בנושא. אחרי חודשיים שהוצאתי את הויזה נפרדתי מהבחור. כרגע אני נמצאת במערכת יחסים חדשה ומתכננת לנסוע עם בן זוגי החדש לחופשה בת שבועיים בארצות הברית. הבחור הקודם שיצאתי איתו מטריד אותי מאוד ומאיים עליי שהוא ידאג שאבא שלו ידבר עם החברים שלו מהשגרירות וידאג שיבטלו לי את הויזה כדי שלא אוכל לנסוע עם בן זוגי החדש. האם דבר כזה אפשרי? שבלי שום סיבה יבטלו לי ויזה שתקפה ל10 שנים והיא נמצאת אצלי בדרכון? זה נורא מטריד אותי. אשמח לעזרתך! תודה מראש!

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום שירן, נראה לי כי החבר שלך לשעבר לא אמר את האמת לגבי הקשרים של אביו שעזרו לך לקבל ויזה לארה"ב. מה גם שאת כותבת שלא קיבלת אינדיקציה כזו. הניסיון שלנו מלמד שלא מקבלים ויזה על סמך קשרים כאלה ואחרים אלא על בסיס הוכחות משכנעות שמבקש הוויזה ישוב לישראל במועד. כמו כן, ברגע שקיבלת את הוויזה, לא מבטלים את הוויזה לארה"ב בקלות רבה כל כך, ללא סיבה. סיבות לביטול ויזה לארה"ב כוללות; קבלת מידע שאת עבדת בעבר בארה"ב שלא כחוק, או מתכווונת לעבוד שם או לשהות מעבר לוויזה, או משהו פלילי, ביטחוני וכדומה. צריך סיבה משמעותית לביטול הוויזה לאחר שקיבלת אותו, לכן נראה על פניו שמדובר באיום סרק. בברכה, יהושע

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי