לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עידן שפריר

ויזה לארה"ב לצורך טיול של שבועיים

אני וחבר מתכננים לעשות טיול קצר של שבועיים בקליפורניה: מסן פרנסיסקו ללוס אנגלס, ללאס וגאס ומשם לפסטיבל ב EMPIRE POLO CLUB ומשם חזרה ללוס אנגלס לטיסה חזרה סה"כ זמן הטיול זה שבועיים הסטטוס שלי הוא שאני התחלתי לעבוד בעבודה רצינית ואני מבקש מהם לצאת לחופשה ללא תשלום בשביל הטיול הזה. (עד עכשיו עבדתי שם כשבועיים, והחברה היא חברת הייטק רצינית) אני סיימתי צבא לפני 5 חודשים ואני מתכנן ללמוד באוקטובר 2017 (עשיתי כבר פיסכומטרי) בנוסף הייתי מצטיין אלוף בצבא האם הסיכוי שלי טוב להוציא את הויזה רק לשבועיים? יש לך עצות בקשר למה להגיד בראיון או מה להביא איתי לראיון? זה מאוד חשוב כי אני רוצה לקנות את הכרטיסים כמה שיותר מוקדם תודה מראש

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום עידן, ההחלטה האם להעניק ויזה לארה"ב נמצאת בידי פקידי הגירה לארה"ב בשגרירות, ובסופו של דבר ההחלטה שלהם מבוססת על התרשמות אישית. האם הם חוששים כי תישאר בארה"ב שלא כחוק. כל הוכחה שתביא כי אתה תשוב לישראל בזמן יעזור לך. אין בעיה כעיקרון לקבל ויזה לטיול של שבועיים לארה"ב. כדאי לך להביא הוכחות לגבי התכנית שלך, כולל כרטיסים לפסטיבל, אישורים להזמנות בבתי מלון, שכירות רכב וכל הוכחה לגבי מקומות תיור בארה"ב. יחד עם זאת, מקום עבודה קבוע זהו פקטור רציני בשיקולים של פקידי ההגירה האם לתת ויזה לארה"ב. במצבך העובדה כי אתה נמצא בעבודה חדשה לא פועל לטובתך. מומלץ להביא מכתב מהעבודה כי נותנים לך חופשה וגם תלוש משכורת להראות כי התשלום הוא טוב, כל זה להוכיח כי תשוב לישראל במועד. בהצלחה, יהושע

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי