לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שרון

טופס חיוני לראיון בשגרירות

בימים הקרובים יש לי ולאבא שלי ראיון בשגרירות . ראיתי בכול מיני אתרים שכדאי להביא הזמנה של בית מלון שאנחנו הולכים לשהות בו בניו יורק. אם אנחנו לא רוצים לעשות את כול התהליך של ההזמנה לפני שמאשרים לנו ויזה זה בסדר ? או שכדאי להזמין עכשיו טיסה ומלון .

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום שרון, המבחן החשוב ביותר בעת בקשה לקבלת ויזה לארה"ב זה להיות מסוגל להוכיח קשר חזק לישראל וסיבות לשוב לארץ, כגון: עבודה מסודרת, רכב, דירה, קשרים משפחתיים וכודמה. החשש של פקידי ההגירה לארה"ב בשגרירות זה שהייה לא חוקית או עבודה שלא כחוק של ישראלים בארה"ב. לא הייתי מגדיר הזמנה במלון בטופס חיוני להליך, אבל כמובן שכדאי להראות מה הם התכניות לגבי לינה, טיול ושהייה בארה"ב בזמן הביקור. בברכה, יהושע

שיר

שלום, מחר יש לי ראיון לקבל ויזה יחד עם בעלי,אמא שלי והתינוק שלי (כולנו הולכים יחד להוציא ויזה חוץ מהתינוק) כרגע אני בחופשת לידה,הבן שלי בן 3 חודשים אבל יש לי מכתב מהמעסיק שאני מתוכננת לשוב לעבודה. חשוב לציין-מקום העבודה שלי הוא מקום שעבדתי בו בעבר,עזבתי ל3 שנים וחזרתי לפני 9 חודשים.. בעלי עובד במקום העבודה שלו כבר 4 שנים ואמא שלי אישה נכה. אנו נוסעים לביקור וטיול עם אחותי שהיא תושבת חוקית בארה"ב. האם יש סיכוי שכולם יקבלו ויזה חוץ ממני כי אין לי תלושי שכר של חודשיים אחרונים עקב לידה?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי