לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דודי

הוספתי שאלה חדשה-בדיקה על עצמי לאחר שהייה בארצות הברית לפני 15 שנים

שלום, הייתי בקליפורניה לפני 15 שנים, חזרתי לארץ לאחר 11 חודשים ואינני זוכר אם ביציאה הויזה שלי היתה תקפה או לא. בנוסף היו לי שם מספר דוחות שלא שילמתי. היה לי רישיון נהיגה מקומי ומספר סושיאל סקיוריטי ללא אישור עבודה. האם מספיק לגשת לשגרירות להוצאת ויזה כך שאם הויזה תאושר אדע שאני יכול לטוס ולהיכנס ללא בעיה? האם ניתן לבדוק במאגרי מידע כלשהם אונליין אודות הדוחות שלי? שלום דודי, איזה דוחו"ת קיבלת? אם מדובר בדוחות אשר הועברו אל בית המשפט וניתן צו הבאה עבורם (Warrant) כי לא שילמת את החוב, או לא התייצבת בבית המשפט, אז עלולה להיווצר בעיה לשוב לארצות הברית. אפשר לבדוק את זה מראש. לעומת זאת, באם מדובר בדחות חנייה לדוגמא אז סביר להניח כי אין בעיה. כמו כן, עקב הזמן הרב שעבר, למעלה מ- 10 שנים שחלפו, לא נראה כי שהייה לא חוקית קודמת תהיה בעיה, אבל עדיין תידרש להוכיח כמובן כמו כל אחד קשר חזק לישראל להפיג חשש של השתקעות לא חוקית ועבודה ללא אשרה בארה"ב. בברכה, יהושע תודה על תשובתך, בינתיים אני יכול לעדכן שאושרה לי ויזה לארה"ב אך עדיין עניין הדוחות מטריד אותי, העניין לא עלה בראיון בשגרירות. מדובר על דוח אחד עקב השארת רכב תקוע בצד הכביש ודוח שני על זריקת מקרר ללא פירוק הדלתות על דוח זה קיבלתי זימון לבית משפט, התייצבתי וקיבלתי קנס של כמה מאות דולרים אותו לא שילמתי. אשמח לשמוע את דעתך בעניין הדוחות והאם יש סיבה לחשוש לאחר שכבר אושרה לי ויזה. תודה

דודי

תוספת קטנה, בדקתי באתר בית המשפט בלוס אנג'לס ועשיתי חיפוש על דוחות תנועה ודוחות אחרים ולא מצאתי כלום למעט רישום שהיה לי ולשותפי לדירה אודות פינוי דירה לפני תום חוזה השכירות ולבמקרה זה רשום שזה נסגר ב 2010 10/18/2010 ** CASE DESTROYED PURSUANT TO GOVERMNENT CODE SECTION 68151-68153. בנוסף התקשרתי אליהם ונתתי שם מלא ותאריך לידה והם לא מצאו כלום. זה נראה כאילו הכל בסדר למעט הנושא של הדוח שקיבלתי בבית משפט על זריקת המקרר כי אינני מוצא לו זכר ואולי אינני מחפש אותו במקום הנכון, אולי זו עבירה שנרשמת מעבר לבית המספט בלוס אנג'לס או משהו כזה, אשמח להתייחסותך בנושא. תודה רבה

item.Author מנהל הפורום Removed

שלום דודי, ככל והינך מעוניין לדעת בוודאות מה מצב שלך במערכת של רשויות ההגירה, אזי באפשרותך להגיש שאילתא בהתאם לחוק חופש המידע האמריקאי. בברכה, יהושע פקס, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי