האם פסק בורר על החייב בארנונה גובר על חוק הארנונה?
בידי פסק בורר המאושר על ידי בית משפט כי על החברה הקבלינת לשלם מיסי ארנונה עבור דירה שנמסרה לי משפטית אך לא הושלמה למגורים ולא נמסרה בפועל. העירייה דורשת ממני תשלום ארנונה מיום המסירה המשםטית - חזקה -יום בו עברתי להתגורר בדירה למרות שלא נמסהר בפועל כשהיא ראוייה למגורים. בנוסף - פסק הבורר נמאוחר למסירה המשפטית - לפני שנה - קובע כי הדירה שנמסרה לי אינה ראוייה למגורים. האם היותי מחזיק בדירה על פי פקודת הארנונה גוברת על פסק הבורר ועל מסירתה לי על ידי הקבלם ללא טופס 4 וכשהיא לא מושלמת ולא ראוייה למגורים? מה עלי לעשות? אני במו"מ עם העירייה לפני וועדת ערר? תודה מראש
מהרגע שהתגוררת שם זה ראוי למגורי אדם. יש מקום לצרף לתיק את החברה שם.
השלמתי את הדירה חלקית תוך כדי מגורי. יש לי הסכם עם החברה שעליה לשלם הארנונה עד המסירה בפועל של הדירה כשהיא ראוייה למגורים. מה עם פסק הבורר, האם הוא קובע כאם ועלי להפנות העירייה לחברה? לא הבינותי נה בקשר לחברה. האם על העירייה לגבות הכסף מהחברה? מה עלי לעשות אם החבהר חדלת פרעון? הבורר מצא את הדירה לא ראוייה למגורים לאחר שעברתי להתגורר בה. תודות מראש על ההתייחסות רזי האם לועדת עככ כדאי להופיע עם עורך דין והאם יש לי כאן סיכוי להתחיל לשלם מיום שהשלמתי את הדירה למגורים?
שאלות נפוצות:
עופר גרינפלד