לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אביהו

שינוי מהותי בשכונה, ללא הודעה

הי, לאחרונה התברר לי שעומדים לעשות שינוי מהותי בשכונה שאני גר בה בצורה שאני מאמין תפגע מאוד בערך הבית שלי. השינוי העיקרי הבעייתי: הרחוב שאני גר בו כיום הוא מדרחוב נעים עם עצים ("רחוב הולנדי"), ללא מוצא. כאשר עברנו לבית העירייה אף גבתה מאיתנו כסף (ומשאר הדיירים ברחוב) על הקמתו. בצד השני של הכביש ישנם מספר בתים ישנים למגורים. לאחר השינוי הרחוב יהפוך לכביש שמחבר את שני צדי השכונה (שני כבישים יחסית עמוסים). החצר שלנו תהיה ממש על הכביש. בנוסף, בצד השני של הכביש יהרסו המבנים ובמקום יקימו גן ילדים. (רועש, במיוחד מאחר שאנו עובדים בבית) פניתי לעירייה והם טענו שהבנייה כבר בעיצומה ואי אפשר לשנות דבר (הבנייה היא חלק מהקמה של שכונה נוספת לידנו. את השכונה החלו לבנות, אך לא הגיעו עדיין לשינוי הרחוב שלנו). הם טענו שמלפני שלוש שנים הם שמו שלטים המתריעים על השינויים והזמן לערעורים עבר. ביררתי והתברר לי שזה חצי נכון. הם שמו שני שלטים, אך אחד מהם היה במרכז שדה נטוש גדול, והשני באזור מוקף גדר אשר הכניסה אליו אסורה (שייך לבית חולים באזור). כלומר, לא היה דרך לראות את השלטים. יש משהו שאנו יכולים לעשות?

עוד ירון נדם

יש הרבה מה לעשות רק צריך לבדוק שאכן הנכם עומדים בתנאים ובמועדים. רצוי שתפנה בעניין אלינו או לכל עו"ד המתמחה בפגיעה במקרקעין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ארנונה