משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהתשלום לגננת שהתפטרה בלי התראה של חודש

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

תשלום לגננת שהתפטרה בלי התראה של חודש

רבק
רבקה נוטה

לא הבנתי את התשובה לגבי תשלום עבור חופשת אוגוסט,האם מגיע לה תשלום או לא מגיע לה בהסכם ביננו נכתב שאם תעבוד וו חודשים תקבל עבור החודש ה12 דהיינו אוגוסט

RE:
עו&
עו"ד לביא נעים

שלום רבקה, כדי לתת תשובה לשאלה הזו יש לקרוא את ההסכם שלכן ולבדוק אותו. לכן לא ניתן לענות על השאלה כאן שכן ישנן השלכות שנובעות גם מאופי הניסוח של ההסכם וגם מאופי סיום ההעסקה של העובדת. מוזמנת לפנות למשרדנו ולתאם פגישה בעניין.