משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני עבודהגילום מס רכב בחופשה בחו"ל

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

גילום מס רכב בחופשה בחו"ל

אוד
אודי קם

שלום רב אני יוצא לחופשה ארוכה בחו"ל של חודשיים וקצת , לוקח את זה על חשבון ימי החופש שצברתי . יש לי רכב צמוד מהעבודה עליו אני משלם גילום מס . איני מעוניין לשלם את גילום המס כשאני לא בארץ וכלל לא משתמש ברכב כך שביקשתי מהמעסיק לקחת חזרה את הרכב לתקופה הזאת. המעסיק ענה לי כי מכיוון שאין לו אף אחד בחברה שייקח את הרכב אז הוא יישאר אצלי ואני אשלם עליו גילום מס . האם זה חוקי ? האם יש לי מה לעשות בעניין ? קצת טיפשי בעיניי שהאוטו יישב בחנייה חודשיים וחצי ועוד אצטרך לשלם עליו גילום מס . תודה

RE:
עו&
עו"ד לביא נעים

שלום אודי, בתקופה בה אינך זמין לשירות המעסיק, דוגמת מחלה או חופשה ניתן בהחלט להשיב את הרכב למעסיק ולא לשלם בגינו גילום מס.