ונוסי

תיקון תלושים בדיעבד ואינם תואמים את הסכומים

הבוס שלי העביר לי חודש שעבר שכר מלא כצ'ופר שלא העלה לי שכר תק' (תחת סע שכר)ובידיעה שאני החודש הנוכחי מקבלת 50% שכר החודש (לפי רופא תעסוקתי) החודש הוציאו לי תלוש על שכר 50% וכשאמרתי לו שעבדתי 75% משרה (לא קרא את המייל של רופא תעסוקתי ) והחליט להחשיב צ'ופר חודש שעבר כאילו שילם לי יותר מידי 'בטעות' ובחודש נוכחי ולהשלים לי יתרה מגוחכת של 2000 ש בניגוד לתלוש שהוציא יומיים לפני על 50% בנוסף הוא תיקן את תלוש קודם כאילו קבלתי 50% למרות שקבלתי 100% ויצא תלוש בהתאם חודש שעבר,ולנוכחי כאילו קבלתי 75% למרות שקבלתי  25% ולמרות שיצא יומיים לפני תלוש 50% מה שמונע ממני לדרוש מבלל השלמת הכנסה. האם זה חוקי גם תיקון תלוש בדיעבד וגם להחשיב צופר חודש שעבר פתאום כשכר ו טעות ולקזז משכר נוכחי את עודף שם בידיעה שאני משלמת חשבונןת ולצפות לשכר רגיל מה גם שתלוש תוקן אינו תואם את הכסף שנכנס באותם חודשים לבנק

עו"ד לביא נעים

מדובר במקרה מורכב, כדי להשיב לשאלה כמו שצריך עלינו לבחון את תלושי השכר המדוברים, את הוראות הרופא התעסוקתי ואת ההתכתבויות בינך ובין המעסיק בנוגע ל"צופר" ולקיזוז. מוזמנת לפנות למשרדנו ולתאם פגישת ייעוץ מסודרת