אורבך

הפרת חוק הודעה לעובד(תנאי העבודה)

1.עבדתי באתר נופש כשומר במשך שבועיים ופוטרתי ללא התראה מוקדמת. 2.עם תחילת עבודתי ביקשתי מהמעסיק הודעה בדבר תנאי העבודה וסורבתי, כמו כן לא נמסר לי גם הסכם שמסדיר את היחסים ביננו. 3.כעבור חודש דרשתי שוב את ההודעה בדבר תנאי העבודה ושוב סורבתי. 4.ע"פ חוק הודעה לעובד, תוך 30 יום חייב היה המעסיק להמציא לי את ההודעה . האם ניתן לתבוע את המעסיק על הפרת הזכות הזאת ואם כן מה סכום התביעה?

עו"ד לביא נעים

שלום רב, היות ולא השלמת חודש עבודה לא ניתן להגיש כנגד המעסיק תביעה בעניין זה.