רון בן עמי

האם המעביד יכול להוציא עובד לפנסיה כאשר לעובד יש אישור רופא תעסוקתי לעבוד 50% משרה

לעובד יש אישור רופא תעסוקתי ל 50% משרה , יש ימי מחלה צבורים - המעביד משלם משכורת מלאה ומעסיק את העובד ב- 50% משרה. מה קורה בגיל 67 ? האם המעביד יכול להוציא לפנסיה גם שהעובד לא רוצה לצאת לפנסיה . מה קורה שמסתמים ימי מחלה הצבורים ?

עו"ד לביא נעים

ברגע שהגיע העובד לגיל פנסיה אין כל חובה להמשיך ולהעסיק אותו, ללא קשר למצבו הרפואי. ולכן התשובה חיובית