לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עודד

פירסום באינטרנט

שלום רב ברשותי אתר אינטרנט המוכר מיגון של פריטים , שאלתי היא האם מותר לי לקחת מוצר מאתר אחר המפרסם מותגים , שאינני יודע בהכרח האם הם מקורים , ולפרסם אותם באתר שלי ???. הרי כל אחד יכול לרכוש שם ואני אינני מחזיק מלאי פשוט "מתווך ",כמו כן יש אתר הנקרא ioffer isreal המפרסם מותגים במחירים נמוכים מאוד , אינני בטוח האם הם מקורים , במידה ותשובתך היא שלא ניתן אז איך זה שהוא כן . לתשובתך המהירה אודה בברכת חג שמח ושנה טובה

עו"ד מיכל לוצאטו

עודד שלום, במידה ומדובר במוצרים מזויפים הרי שמכירתם עלולה לחשוף אותך לסיכונים משפטיים, במיוחד במקרה בו הינך חושד מראש כי לא מדובר במוצר מקורי. מעבר לכך, שימוש בתמונות קיימות של מוצרים מאתר אחר ללא רשות מבעל זכויות היוצרים בתמונות ו/או בסימני המסחר (במידה וקיימים), מהווה הפרה הן של דיני זכויות יוצרים והן של דיני סימני מסחר, וכן מהווה עוולה מסחרית. אינני יודעת מה טיב המוצרים של אותו אתר עליו שאלת, אך במידה והם אכן מזויפים הרי שבעל האתר חשוף גם הוא לתביעות משפטיות. בברכה, מיכל * האמור באתר אינו מובא כתחליף לקבלת יעוץ משפטי של עורך דין והוא מהווה מידע כללי בלבד, אשר אינו מהווה ייעוץ משפטי מחייב ואין להסתמך עליו בכל צורה שהיא.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום קניין רוחני וזכויות יוצרים