אחרי ניתוח קיסרי דיממתי כל הלילה והיו לי כאבים חזקים וחולשה
שלום לאחר לידת תאומים בקיסרי הייתי בחדר התאוששות כלהלילה התלוננתי על כאבים חזקים וחולשה נאמר לי שזה בסדר ונורמלי כל שעה הגיע אחות להחליף תחבושות ניתנו לי 2 מנות דם ולבסוף בבוקר נכנס הרופא ואמר מדוע לא מכניסים אותה לניתוח חוזר בדיעבד כל הלילה דיממתי ויכלו להית לכך השלכות לבסוף נותחתי ואושפזתי כמה ימים בטיפול נמרץ לאחר שלא התעוררתי מההרדמה היום אני והילידים בריאים האם עצם האירועים והשתלשלותם יש עילה לתביעה בגין רשלנות בביצוע המעקב ואיתור מוקדם של הבעיה?כמו כן בתיק הרפואי לא מויין בצורה הזו ההשתלשלות כמובן בגלל כסתח ושביקשתי לפרט הכל בתיק נתקלתי בסירוב
שני שלום, ברשותך, אתחיל את התשובה דווקא מסוף שאלתך. ציינת כי כיום את והתאומים בריאים. יש לזכור כי תביעת רשלנות רפואית הינה תביעה מורכבת , המחייבת גם השקעה כספית ראשונית בסך של כ 10,000 ש"ח לפחות עבור חוות דעת רפואית. לאור זאת, בד"כ קיימת כדאיות כלכלית בתביעת רשלנות רפואית רק כאשר נגרם חלילה נזק לצמיתות. לכן, ניתן כמובן לבדוק את התיק ביסודיות ולברר האם היתה כאן רשלנות רפואית, אולם מאחר ולא נגרם נזק לצמיתות (וטוב שכך), ספק אם קיימת כדאיות כלכלית בתביעה מעין זו. כל טוב
שאלות נפוצות:
אביגיל כ