לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ליאורה

שאלת המשך לתגובה מ26.10

תודה על תשובתך. אני מטילה בה דופי. ביקשתי לדעת מה האפשרות החוקית ולא כיצד לפעול על פי אמות מוסר כאלה ואחרות. גם אם לא מתחייב לעבור במושב לצורך ההגעה, אני רשאית לעבור בו , במידה ועומדת לי הזכות החוקית . מה ההבדל בין זכויות תושבי בית הלוי לבין זכויות שלי לשלווה ואיכות חיים בישוב בו אני גרה המוגדר כמושבה בה אין כל חסימת כבישים/שכונות וכו. ? במידה ויש מעמד חוקי שונה למושב המדובר לבין כל ישוב אחר ,אשמח לדעת .

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! .א) פורום זה, כאחרים דוגמתו, איננו במה לויכוחים או להתנצחויות. התשובות בפורום זה אינן באות לרצות את השואלים, אלא להשיב מענה אובייקטיבי, גם איננו נוח לשואל/ת. התשובות שניתנו עד כה לשואלת, כולל האמורים בתשובות קודמות שאוזכרו בהן – עומדות בעינן. קנה-המידה העיקרי הוא של דרך ציבורית המיועדת למעבר ליעדים חיצוניים, להבדיל מדרך שאיננה כזו; מצב הדברים וסיווג הדרכים ביישוב-מגוריו של נוסע זה או אחר איננו קנה-מידה לבירור שאלת הזכות לאכוף מעבר בשטח, המוחכר לאגודת-מושב/קיבוץ בעבור חבריה והנלווים אליהם. ב) כל מי שאינו מרוצה ממענה בפורום, חופשי כמובן לפנות לכל כתובת אחרת ולכל עו"ד. ג) עם זאת, במקרה שתאומץ ההצעה להגיע להסדר עם המושב – מומלץ לנהל את המגעים בדרך של הבנה הדדית המשלבת גם גישה מעשית.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגודות שיתופיות