אלעד נ

חניה משותפת בחניון בבניין

היי שלום רב וועד הבית החליט לחסום גישה לשער בחניון העליון. הגישה מתאפשרת כרגע רק לבעלי דירות עם חניה בחניון העליון בעוד לאלו שיש חניה בחניון התחתון הם ביטלו את ההרשאה לפתוח את השער בחניון העליון הסיבה שצריך להיות פתוח לכולם כי למעלה יש עוד לפחות כ10 חניות אורחים שכרגע רק בעלי הגישה לעליון נהנים מהם ואלו בתחתון לא נהנים(בתחתון אין חניות אורחים) בנוסף יש גם את הצורך לעצור לפעמים קרוב לכניסה לפרוק קניות או להוריד ילדים בצורה לא מסוכנת. החניון היה פתוח לכולם וגם לאחר החלטה ברוב קולות לפתוח באסיפת דיירים הם החליטו לסגור על דעת עצמם אשמח לדעת מה ניתן לעשות במקרה כזה תודה רבה 🙏🏻

item.Author מנהל הפורום עו"ד מרדכי שחם

שלום רב! נא להפנות את השאלה לפורום המתאים: "בתים משותפים" או "סכסוכי שכנים". בהערת-אגב: נראה כי ניתן לפתור את הבעיה הקיימת בדרך שונה מזו שננקטה, בדרך של הידברות ומבלי לפגוע בקבוצת דיירים כלשהי.