דניאלה

אי ידיעה בראיון עבודה על מכירת החברה

שלום, הגעתי ממקום עבודה של 4 וחצי שנים לאחר שבראיון עבודה מנהלת משאבי אנוש לא דאגה ליידע אותי כי החברה לקראת תהליך מכירה התחתלתי לעבוד בחודש יולי שבאותו היום המנהלת עשתה ישיבה ואז העלתה את הנושא כי היא תעדכן לגבי תאריך לגבי מכירת החברה. הופתעתי לגלות שלא נאמר לי מידע זה ונחשף לעיני. בתחילת חודש אוגוסט החברה רשמית נמכרה. בנוסף עוד בטרם חתימה על חוזה העבודה בשיחה טלפונית נאמר לי שלחשבות שכר הן עובדות מהבית ושתהיה לי את האפשרות לעבוד מהבית בפועל עד עצם היום הזה לא הוגדר לי עבודה מהבית יש לציין שבחוזה העבודה היא לא ציינה את נושא העבודה מהבית זה נאמר בע"פ בשיחה טלפונית לפי חתימה על חוזה . האם אני יכולה להתפטר כדין מפוטר לאור אי הידיעה של מכירת החברה (הסתרת מידע - התהליך נערך מס' חודשים) ואי קיום נושא הגדרת עבודה מהבית ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עמיר אושפיז

שלום רב, ככל ומדובר בתקופת העסקה של מס' חודשים בלבד, אין בעיניי משמעות להתפטרות בדין מפוטר מאחר ואין למעשה זכאות לקבלת פיצויי פיטורים בכל מקרה. כן שווה אולי לבחון בצורה מסודרת התנהלות אחרת מול אותו מעסיק.