לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מיטל

פיטורים

שלום שמי מיטל וב30/1 יום רביעי באתי למקום עבודתי והמנהל בא אלי בטענות לגבי התנהלות שלי במקום העבודה שהיא לא בסדר ואמר לי בצורה כועסת ומשפילה שיום רביעי זה יום האחרון שלי במקום העבודה ואני בתסכולי הרב כעסתי עליך אמרתי לו שהוא לא בסדר על ההתנהגות שלו ובשלב מסוים אמר לי שאעזוב את החנות רציתי לברר מה הזכויות שלי האם הוא צריך לשלם לי שבועיים קדימה

עו"ד ערן גורן

מיטל שלום. על המעסיק לתת לך הודעה מוקדמת במהלכה תעבדי ולחילופין לשלם לך על הימים האלה חלף הודעה מוקדמת. לא ניתן להבין מהנתונים שבשאלה כמה ימים הוא צריך לתת לך והאם תהיי זכאית לפיצויי פיטורים (זה תלוי בשאלה כמה זמן עבדת אצלו).

פיטורין

אני עבדתי אצלו כמעט חמישה חודשים, מה שאני רוצה לשאול האם הוא צריך לשלם לי שבועיים קדימה מיום שפיטר אותי למרות שלאחר שב30/1 יום רביעי אמר לי שיום ראשון זה יום האחרון לי ואני הלכתי הביתה לאחר שאמר לי את זה.

עו"ד ערן גורן

מיטל שלום. על המעסיק לתת לך 5 ימי הודעה מוקדמת (לא שבועיים). במידה והוא לא איפשר לך לעבוד בימים אלו, עליו לשלם לך את תמורתם.

מיטל מרום

השאלה שלי היא כזאת הוא ביום רביעי בבוקר הודיע לי שיום ראשון יום אחרון שלי ואני הלכתי ממש אחרי שעה.האם אני גם לאחר שהלכתי הביתה צריך לשלם לי על 5 ימי עבודה למרות שהלכתי? ואם כן ה5 ימים לא כולל שישי שבת?

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות עובדים לאחר סגירת מקום העבודה