לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נופ

תשלום יום עבודה

שלום. היום הגעתי לעבודה אחריי סופ"ש שבוע והמזגן במוקד לא עבד. הוסבר לא פעם ולא פעמיים למעביד שברגע שמדליקים לידי מאוורר מתנפחים לי השקדים. אך היום להדהמתי המאוורר עבד שנכנסתי למוקד אחרי 10 דקות ישבתי במוקד השתנה לי הקול והתנפחו לי השקדים עברתי מקום אך עדין סבלתי מכאבי גרון. הוסבר למעביד שוב שאני סובלת ממאוורר אך המעביד אמר לי שאם אני לא מרגישה טוב אני ילך הביתה ויביא חופשת מחלה למרות שלא משלמים עליה ביקשתי מהמעביד שישלמו לי על היום הזה כי באתי בריאה ויצאתי חולה אך קיבלתי סירוב והטפה שמאיפה לו לדעת שלא באתי מהבית חולה. אני שולחת פניה זו כדאי באמת לדעת מה הזכות שלי בנושא הזה ואיך אני יכולה לעשות שכן ישלמו לי על היום הזה {אני עובדת בשיחות נכנסות שזה עוד יותר מקשה על היכולת שלי לדבר עם הלקוח} ויכול להיות גם על מחר.

עו"ד רונן קינן

נופר שלום. זכותו של המעביד להדליק מאוורר במקום העבודה אם המזגן לא עובד. בכל זאת, יש עובדים נוספים. אם מבחינה רפואית אינך יכולה לעבוד בתנאים אלו - את יכולה להביא מכתב מרופא תעסוקתי המאשר זאת, ובתמורה תהיה זכאית להתפטר בדין מפוטרת (כלומר לקבל פיצויי פיטורים). על השעות שעבדת באותו יום - את זכאית לתשלום.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום זכויות עובדים לאחר סגירת מקום העבודה