לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מושיקו

תאונת עבודה

שלום, לצערי הרב עברתי תאונת דרכים בעת עבודתי עם הקטנוע של העבודה, החלקתי במהירות של 40-50 קמ״ש על כתם שמן בסיבוב. אני לא כל כך זוכר בדיוק מה קרה אחרכך אבל אמרו לי שפוניתי באמבולנס לבית חולים, בהתחלה הייתי קצת בשוק והלם טוטאלי ולאחר מספר שעות התחלת קצת להתאושש, בנוסף עשו לי ct כאשר הממצאים אין שברים ונזקים פנימיים, שוחררתי מבית החולים עוד באותו יום, יום למחרת התחלתי להרגיש כאבים (מכות יבשות כנראה) והמשכתי לנוח בבית 8 ימים בתאונת עבודה. האם יש לי מה לפנות לביטוח ולהגיש תביעה לפי השתלשלות המקרה? גם כשאין שברים וחבלות ניתן לתבוע את הביטוח?? יש לציין שאני עובד במקום מסודר מאוד הן גם מבחינת תשלום על ימי עבודה בזמן תאונת העבודה וגם מבחינת הביטוח של הקטנוע. אשמח מאוד ליעוץ בעניין.

אהוד בן ארי עו"ד

מושיקו שלום גם במידה ולא נותרו לך שברים או נזקיים פנימיים מגיע לך פיצוי מחברת הביטוח וזאת על עוגמת הנפש שנגרמה לך כתוצאה מהתאונה .כמו כן במידה ונגרמו לך הוצאות כספיות בעקבות התאונה את חלקן ניתן לתבוע מביטוח לאומי אולם את מה שלא יש לתובע את חברת הביטוח שמבטחת את האופנוע . ליעוץ נוסף אתה מוזמן לפנות למשרדנו אהוד בן ארי עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תאונות אופנוע