משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםביטול חוזה בשל ליקוי

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

ביטול חוזה בשל ליקוי

הרא
הראל שמ

שלום, אופנוע יש שניה שנרכש מחברה לאופנועים עם אחריות על המנוע למשך 3 חודשים ונתגלה כי המנוע לא תקין (במוסך אחר) מה עליי לעשות? לשלוח הודעת ביטול חוזה? שיפוי/פיצויי? מה האפשרוית העומדות לרשותי ואיך עליי לפעול?

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

האחריות היא לתיקון עתידי. הודע לחברה על הליקוי בטרם יעבור הזמן.

RE:RE:
הרא
הראל שמ

יש לי טעות, האחריות היא ל 30 יום/ 1000 קמ״ש . העניין שבעיה כזו לא מתגלה תוך חודש. (המנוע אוכל שמן. בבדיקה במוסך אמרו שזה אומר שהמנוע לא תקין) מה נשאר לי לעשות במצב כזה?

RE:RE:RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

ככל ועבר הזמן תתקשה מאוד לקבל פיצוי בנושא.