משפטי– זאפ
משפטיפורומיםחוזיםעזיבת דירה בעקבות תנאים גרועים

מנהלי הפורום

עו"ד גילעד ושדי

עו"ד גילעד ושדי

בעל תואר ראשון במשפטים L.L.B, בעל תואר שני במנהל עסקים M.B.A וחבר לשכת עורכי הדין בישראל משנת 2007. עו"ד גילעד ושדי עוסק בעריכת חוזים עסקיים, הסכמי ממון ורכוש, חוזי מכר ושכירות, חוזי תמ"א 38 וכן עוסק במתן חוות דעת לפרשנות חוזה. עו"ד גילעד ושדי מייצג את לקוחותיו בעסקאות מקרקעין שונות ומגוונות, מייצג יזמים וקבלנים בעסקאות פינוי בינוי ותמ"א 38 . כמו כן, עו"ד גילעד ושדי הנו מגשר מוסמך, בוגר קורס גישור בסיסי, גישור מתקדם ("פרקטיקום"), קורס גישור במשפחה והינו מוסמך מטעם ועדת גדות ובתי המשפט.

קביעת פגישה
0779968209
חזרה לפורום

עזיבת דירה בעקבות תנאים גרועים

שגי
שגיא ק

לפני מס' חודשים שכרתי חדר בדירת שותפים. הדירה בקומת קרקע והחלון פונה לכביש חד סטרי עם תנועה בינונית. מדובר בבנין לשימור עם חלונות ישנים- מסגרת עץ וזכוכית דקה מאוד. בידוד מרעש מאוד גרוע: אנשים שעומדים במדרכה ליד ומדברים בטלפון נשמעים כאילו נמצאים בתוך החדר. קטנועים שחונים על המדרכה נשמעים היטב וכמו-כן צפירות, משאית זבל (באופן קבוע מעירה ב-6 בבוקר) ועוד.. הצעתי להחליף חלון נענתה בסירוב מצד המשכיר בגלל שמאוד יקר (חלון ענק). הצעתי להתקין לוח פרספקס לצורך בידוד אף היא נענתה בסירוב בטענה שבנין לשימור לכן אסור. הרעש הנוראי משבש לי את התפקוד- מתעורר בלילה ולא מתפקד ביום. אציין שלפני שחתמתי על חוזה הגעתי להתרשם מהחדר במוצ"ש שכידוע נחשב שקט באופן יחסי מבחינת תנועת אנשים ורכבים. אין תנאים סבירים המאפשרים מחיה נורמלית. ברצוני לעזוב את החדר באופן מיידי. אינני יכול להמשיך לסבול. החוזה מחייב אותי למצוא מחליף. אינני רוצה להתעכב בלחפש מישהו שיחליף אותי- אין לדעת מתי יגיע אחד כזה, אנחנו בתקופת קורונה. האם באפשרותי לבטל הסכם ולעזוב מיידית? תודה

RE:
עו"ד ושדי גלעד
עו"ד ושדי גלעד

ככל וחתמת על חוזה סטנדרטי ככל הנראה שלא תוכל לבטלו. אלא אם כן הוטעת במהלך כריתת החוזה. נסה להגיע להבנות עם בעל הבית.