משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדרכון פולניזכאות לאזרחות פולנית

מנהלי הפורום

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

עו"ד עמיחי זילברברג עורך דין מוסמך משנת 1993. בעל תואר ראשון במשפטים (LLB) מאוניברסיטת שפילד אנגליה. דור שלישי למשפחת עורכי דין בראשון לציון. בעל משרד עורכי דין המתמחה בתחום האזרחי-מסחרי. עו"ד זילברברג מתמחה בתחומי הנדל"ן וחוזים, ייצוג בבתי משפט, הוצאה לפועל ופשיטות רגל, צוואות וירושות ועוד. כמו כן מתמחה בהשגת אזרחות ודרכון פולני לישראלים בעלי שורשים פולניים המעוניינים בדרכון אירופאי.

קביעת פגישה
0539374674
חזרה לפורום

זכאות לאזרחות פולנית

גלע
גלעד שנ

סבא רבא שלי נולד בפולין בסוף המאה ה19, כשהיה בגיל 19 נחטף לגרמניה ומאז עלה לישראל וכעבור זמן חזר ונפטר בגרמניה. האם בנו (סבי) זכאי לאזרחות פולנית?

RE:
עו"ד ונוטריון עמיחי זילברברג

שלום, לנוכח הפרטים שמסרת, לא ניתן להעריך זכאותך ויש למסור פרטים נוספים. לצורך בדיקת זכאותך לאזרחות פולנית ללא עלות, יש לפנות בייעוץ אישי. בברכה, עו"ד עמיחי זילברברג

RE:RE:
גלע
גלעד שנ

שלום רב! סבא רבא שלי נולד בפולין בסוף המאה ה19, נחטף לגרמניה- עלה לארץ עם סבי ולקראת מותו חזר לגרמניה. יש לציין שעד מותו לסבא רבא שלי הייתה אזרחות פולנית. האם סבי זכאי לאזרחות פולנית למרות ששירת בהגנה ולאחר מכן בצה"ל?

RE:RE:RE:

שלום אם סבא רבא שלך עלה לארץ לפני 19.1.1951 ןשירת בצה"ל בין 14.5.48-19.1.51 אזי שאיבד אזרחותו הפולנית לדורות. לפרטים נוספים ניתן לפנות ביעוץ אישי. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג

RE:RE:RE:

שלום אם סבא רבא שלך עלה לארץ לפני 19.1.1951 ןשירת בצה"ל בין 14.5.48-19.1.51 אזי שאיבד אזרחותו הפולנית לדורות. לפרטים נוספים ניתן לפנות ביעוץ אישי. בברכה עו"ד עמיחי זילברברג