נאוה כסלו

דרכון פולני לבנותיי ולנכדיי-נכדותיי

אבי נולד בוילנה ב-1927. יש בידי העתק תעודת לידה של הקהילה היהודית. הוריו אף הם נולדו בפולין. ב-1931 אבי והוריו עזבו לברזיל. משם לאורוגואיי (שם שהה בבית יתומים) ואחר לארגנטינה .באף אחת מהמדינות לא קיבל אזרחות. לא עלה לארץ ב 1952. בארץ עשה טירונות ומילואים. אני מעוניינת לברר באם בנותיי וצאצאיהן זכאים לדרכון פולני. אם כן, איך עליי לפעול. תודתי מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

שירות בצה"ל אחרי 19/01/1951, אינו שולל את האזרחות הפולנית. לפרטים נוספים לגבי זכאותך, נא לפנות דרך "צור קשר"