גלעד גלעד

קביעת תור לשגרירות להוצאת דרכון פולני

שלום, אני מנסה לקבוע תור להוצאת דרכון עבורי ועבור בתי הקטינה. נכנסתי למערכת קביעת התורים ביום שלישי ב-8 בבוקר בדיוק ולא הופיעו תורים חדשים. האם המערכת פעילה? האם יש דרך אחרת לקבוע תור? כמו כן, לבתי ולי יש אזרחות פולנית. האם גם האמא צריכה להגיע לצורך הוצאת הדרכון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד ונוטריון זילברברג עמיחי

יש בעיה של זמינות תורים לשגרירות פולין דרך המערכת הממוחשבת. לפרטים ועזרה בקביעת תור ניתן לפנות דרך "צור קשר" ילדים עד גיל 18 מחוייבים בליווי של שני ההורים.