מתלבטת אם להיפרד או לא
שלום אני נשואה 6 שנים ויש לי 2 ילדים. אחרי שהתחתנו בעלי פתח עסק והפך להיות עצמאי. העסק משתלט לו על הזמן ובעיקר על הזמן שאמור להיות זמן משפחתי. הוא יוצא מוקדם בבוקר וחוזר מאוחר הביתה. הוא בקושי רואה את הילדים והילדים מאוד מתגעגעים אליו. הייתה תקופה שהוא חזר הביתה מוקדם יותר אבל גם אז היה כל הזמן בטלפון עם לקוחות וספקים. ניסיתי בטוב ניסיתי בצעקות לא עוזר כלום והוא בשלו וכל הזמן מנגן על זה שבלי העסק לא היינו חיים ברווחה שאנחנו חיים בה היום. אני מרגישה כמו חד הורית ונמאס לי. מצד אחד אני לא רוצה להיפרד ממנו, אני אוהבת אותו אבל אין לי אמון בו כי אני מרגישה שהוא משקר לי שהוא אומר שהוא לא יכול לחזור מוקדם יותר. לא נשמע לי הגיוני ואני מקווה שהוא לא מסתיר ממני דברים. אני נמצאת בהתלבטות מה לעשות. להיפרד או לא. מה מומלץ לאישה במצבי לעשות?
גלי שלום סיפורך בשינויים קלים מתאר התמודדות שזוגות רבים נדרשים לה. אני סבור שהדבר הכי טוב היה להזמין את בעלך לארוחת ערב טובה וזוגית, ובמקום הנעים הזה לספר לו שאת אוהבת אותו וכמה חשוב לך שתשמרו לעצמכם זמן משותף. אם זה לא מתאים. ..נדמה שמסגרת של טיפול זוגי היא הדבר המתאים. אם בסוף כל הניסיונות תחליטו להיפרד, פרידה בהליך של גישור היא הדרך המיטבית לעשות זאת, במיוחד כשיש ילדים שצריכים את שניכם גם הלאה בחייהם כאבא ואמא שלהם. בהצלחה.