לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דורית

איך להתגבר על הרגשה של חוסר אמון?

בעלי המרה את פי,הוא שיקר לי כשעשה פעולות כלכליות מאחוריי גבי ועכשיו אנחנו בבעיה כלכלית לא פשוטה. אחרי שגיליתי את מה שעשה לא נתתי לו להיכנס הביתה והוא ישן אצל אחיו. הוא מצטער מאוד ומבטיח לכפר על הכול ולהוציא אותנו מהצרה שהכניס אותנו. ביום אחד אני משנה את דעתי 40 פעם בנוגע אליו. מצד אחד אני רואה את הצער והחרטה שלו והילדים לוחצים עליי שיחזור הביתה מצד שני אני כועסת, פגועה ומרגישה נבגדת. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. איך אני מתגברת על חוסר האמון שלי בו?

חיים מן, עו"ד ומגשר

דורית שלום, את מתארת באופן מאוד כנה וישיר את תחושת הנבגדות שלך, את הרצון שלך לקיים את הקשר למרות הקושי - ואת התנודות שאת עוברת בין הקצוות האלה. נראה שהמקום הנכון לבירור התחושות האלה מצוי באזור של טיפול זוגי בו תוכלו לברר היטב את משבר האמון שחווית ותחושת הנבגדות. אם בסופו של תהליך תגיעו למסקנה (משותפת או לא) להיפרד - ההמלצה החד-משמעית היא לנהל את הפרידה הזאת בהליך של גישור - במיוחד מאחר שיש לכם ילדים משותפים שאתם האמא והאבא שלהם לכל החיים - בלי אפשרות להתגרש מהעובדה הזאת או להיפרד ממנה. ברגע שיש ילדים - תתקיים ביניכם לכל אורך החיים שותפות בהיותכם ההורים שלהם - מומלץ וכדאי לרכוש כלים טובים לניהול השותפות הזאת כשותפים טובים ויעילים - ולא שותפות רעה ופוגעת. בהצלחה חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים