לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רינת

גישור כדי להסדיר בעיה שנקלעתי אליה מול בעלי

שלום אני נשואה 10 שנים ואחרי החתונה התחלתי לעבוד בעסק של בעלי שהוא הקים לפני שהוא הכיר אותי. התחלתי לעבוד תחת חוזה שחתמנו יחד עם משכורת מסודרת כל חודש. יש לנו 3 ילדים. אנחנו רוצים להיפרד בגלל עניינים שלא קשורים לעסק או למצב הכלכלי ומכיוון שאני הצטרפתי לעסק אחרי החתונה אני מפחדת מזה שלא אקבל כלום מהעסק. אני עדיין עובדת שם אבל בקרוב יעזוב. אני רוצה לקבל אחוזים או משהו מהעסק הזה כדי לא להישאר חסרת כל אחרי הגירושים. בעלי לא רוצה שיהיה לי קשר לעסק. חשבתי ללכת לגישור אם הוא יסכים כדי שנוכל להסדיר את הבעיה שאני נמצאת בה. מצד שני אם אין שום סיכוי שאני יקבל משהו מהעסק אין לי צורך בגישור הזה או שאולי בכל זאת כן? אודה לעזרתך

חיים מן, עו"ד ומגשר

רינת שלום, אקדים ואומר שמנקודת המבט שלי, התשובה לשאלה שלך טמונה בעובדה שלך ולבעלך יש שלושה ילדים משותפים. מרגע זה, בעיני, החובה שלכם (ולא רק ההמלצה הפרקטית שלי) היא לנהל בדרך של גישור ובדרך טובה את הליך הפרידה שלכם מהיותכם זוג נשוי והפיכת המסגרת המשפחתית שלכם למסגרת משפחתית חדשה שבה אבא ואמא אינם נשואים זה לזה. לשאלתך מה תהיה תוצאת הגישור בנושא העסק כמובן שלא ניתן להשיב מראש, אני יכול להבטיח לך בוודאות של 100% שהפתרון אליו תגיעו בהליך הגישור יהיה פתרון שיהיה לחלוטין לשביעות רצונך - פשוט בגלל שההליך כולו מבוסס על רצונם הטוב של שני הצדדים והסכמתם ובחירתם בתוצאה המתקבלת. אני מזמין אותך ליצור עמי קשר טלפוני ב- 0522677331 על מנת שתוכלי לקבל פירוט טוב יותר והכוונה. בהצלחה חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים