גישור במקרה של בגידה יכול לעזור?
גיליתי שבעלי בוגד בי ואני רוצה להתגרש ממנו. האם הליך של גישור יכול לתת פתרון למצב שכזה??
לולו שלום, הגילוי שאת מתארת הוא מהגילויים הקשים, הכואבים וההרסניים שמתרחשים בחיי זוג. בהתאמה גם עוצמת הרגשות שמתעוררת בדרך כלל בקשר לכך. הסכנה במצב הזה לבני הזוג, ולילדיהם ככל שיש להם ילדים - היא שהרגשות הקשים והעוצמתיים האלו יפעילו את בן הזוג הנפגע ובסופו של דבר את שני בני הזוג - לפעולות שלחלוטין לא פועלות לטובתם, לא לטובת ילדיהם ולא לטובה בכלל. פעולות שבדרך כלל משרתות את הצורך הטבעי לנקום, לפגוע במי שפגע בי, להכאיב למי שהכאיב לי וכיוצא בזה. אני מזמין אותך להסתכל על הדברים מנקודת מבט גבוהה קצת יותר ולראות בגילוי הכואב הזה סימן דרך שמסמן את סוף קשר הנישואין ביניכם (ככל שהוא אכן כזה עבורך). ואם זו הנקודה שבה את ובעלך עומדים בה - הרי שבוודאי שנכון יהיה לנהל את פירוק הקשר הזה בהליך של גישור, הליך בו תפתחו לעצמכם את היכולת החדשה לחלוטין להתנהל בהמשך הדרך ביניכם כשותפים (ככל שיש לכם ילדים משותפים שהשותפות שלכם בהם לעולם לא נפסקת), ועל כל פנים - הליך בו תוכלו להביא לפירוק הקשר במינימום כאבים, מחירים ובמקסימום תועלות ופתרונות מיטיבים. בהליך הגישורי אתם הופכים להיות למעשה הגורם שכותב את פסק הדין שלכם בהליך ואת הסכם פירוק הזוגיות ביניכם - וזה במובהק הפתרון העדיף. אני מאחל לך בהצלחה ככל שתידרשי לעזרה נוספת את מוזמנת לפנות ישירות למשרדי בטלפון 02-6246777 חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה.