לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דנה

בעל מתנגד ומחבל בגישור

אני והגרוש לעתיד הולכים למגשרת לפני גירושין. הוא מחבל בגישור הוא לא מסכים עם שום דבר הוא כל פעם דוחה את הפגישות ורוצה ללכת למישהו אחר שהוא חושב שיהיה יותר בצד שלו. מה הפתרון למצב הזה?

חיים מן, עו"ד ומגשר

דנה שלום, אני מניח שבראש ובראשונה תהיו אצל מגשר/מגשרת שיוכל להבהיר לשניכם באופן משכנע עבור גרושך לעתיד שהוא כמגשר, לא נמצא בצד של אף אחד מכם אלא נמצא שם על מנת לסייע לשניכם להגיע לפתרון מוסכם, ל גירושין ללא הליכים. מקום שלבני הזוג יש ילדים משותפים, נדמה שהחשוב מכל להצליח להעביר לכל אחד מכם כצדדים לגישור - שטובתו של הצד השני אינה רעתו של הראשון - ההיפך הוא הנכון. מרגע שהורים (גרושים לעתיד) יפנימו את עובדת המשך היותם שותפים לכל החיים בשותפות ההורית לילדיהם המשותפים - תוכל לחדור גם ההבנה שטובת הצד השני תביא לכך שלילד/ים יהיה הורה טוב יותר.... וזה כבר באינטרס של כל אחד מהצדדים. ספציפית - הייתי מנסה להגיע בראש ובראשונה לדיאלוג בתוך הליך הגישור בניסיון לבדוק מה בהליך הספציפי שמתנהל ביניכם עתה - מפריע לבעלך. לאחר שתוכלו להסיר את המכשול הזה מעל דרככם, אפשר שתמצאו את זה קל יותר להגיע להסכמות ביתר הדברים. בהצלחה חיים מן ,עו"ד ומגשר משפחה 026246777 0522677331

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים