לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
giora praff peri

divorce should be ilegal in israel

in malta divorce is ilegal our parents did not divorce easily most of them kept their promiss "untill death do us appart" i think divorce should be ilegal in \israel and only reseved for extreme cases it will be better for the children and for the state of Israel which has to support many single parents who go into poverty once they get divorce a healthy stable family is a key ingridient to a healthy and wealthy society

חיים מן, עו"ד ומגשר

גיורא שלום, אני לחלוטין שותף לתקווה שנמצאת בין המילים שלך לכך ש.... זוגות ישמרו על קשר הנישואין שלהם ויחיו בעושר ואושר עם ילדיהם. בחיים, כמו בחיים, קשרים עולים על שרטון, מערכות יחסים מתקלקלות, לעתים, בלי תקנה. במקרים האלה (ובתקווה שאחרי שנעשו כל הניסיונות לתקן את המקולקל), אני לא בטוח שאני שותף לעמדתך שמשהו בעולם צריך להיות מחויב על פי דין להישאר בקשר שהוא רע לו. אני בספק גדול - אם זו עשייה שמיטיבה עם הילדים או לא. אלא שאלות לא פשוטות בדבר אחד אני משוכנע - הדרך הטובה ביותר לפרק קשר כשיש לבני הזוג ילדים משותפים, דהיינו, שותפות עתידית ארוכה ומתמשכת - הוא בדרך של גישור, בדרך של הסכמה, בדרך של ניהול משא ומתן והגעה להסכמות ולא בדרך של מלחמות. .... מהסיבה הזאת בדיוק אני עוסק בתחום שאני עוסק ומהסיבה המדוייקת הזאת אני כאן. חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה 02-6246777

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים