לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דני יהוד

ערעור וצו מניעה על ביצוע פעולות לאחר הליך גישור

הייתי בהליך גישור אצל מגשרת מטעם בית משפט, בצד שלי היינו אני אבא שלי ועו״ד שלי, הצד שכנגד אימי אפוטרופוס של אימי מטעם בית משפט ואח אחד, בסיום הגישור עליו הסכימו שני הצדדים חתמו עורכי הדין על הסכם הגישור והמגשרת שלחה את סיכום הגישור לאישור בימ״ש. עוד לפני שבימ״ש חתם על הגישור ונתן לו תוקף פסק דין חלק מהאחים שלי החלו להתנגד לסיכום בטענה שקופחו בגישור והודיעו שבכוונתם לערער והוציא צו מניעה נגד ביצוע הסכם הגישור. האם ביכולתם לערער או להוציא צו מניעה נגד ביצוע הסכם הגישור? הרי הם לא צד בעניין. מי שכביכול מייצג אותם הוא האפוטרופוס אותו הם מינו לאמא שלי עקב סכסוך משפחתי.

חיים מן, עו"ד ומגשר

דני שלום, השאלה השלך היא שאלה משפטית טהורה של מי הוא צד ראוי למחלוקת או לסכסוך שדנתם בו. מאחר שאין בפניי את פרטי הסכסוך - בוודאי שאיני יכול להשיב תשובה עניינית ונכונה בפורום שכזה. אני משוכנע שבהיותך מיוצג - תוכל לקבל תשובה לשאלה זו מעורך הדין שלך. מהאספקט שבוחן את מערכות היחסים בסיפור - וגישור הוא ההליך המתאים ביותר לפתרון סכסוכים בין צדדים שמקיימים ביניהם מערכת יחסים מתמשכת גם אחרי פתרון הסכסוך (דוגמת אחים) - בוודאי שיש מקום לשקול בחיוב לתת מקום גם לעמדות האחים - זאת בהנחה שחלק מהאינטרס של כל הצדדים לסכסוך הוא גם להביא את מערכת היחסים למקום פתור בסכסוך הזה ולא להמשך בעירת הסכסוך ביניכם. בהצלחה חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים