לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יקיר

סכסוך בין חברים

שלום רב, אנו שני אחים ,אחי מסוכסך עם אשתו ובין היתר סיפר לי דברים אישיים על אשתו, לא מזמן פנה אליי אחי וטען בפניי כי הדלפתי מידע על אשתו לכל מיני גורמים,זו היתה חבטה לפנים ואז אחי ביקש ממני לבצע פוליגרף,מה אני אמור לעשות? אחי חשוב לי מאוד מאוד בתודה מראש

חיים מן

יקיר שלום, מהמעט שכתבת אני שומע את זה שאחיך ומערכת היחסים שלך אתו חשובים לך. אני שומע גם דרישה שאחיך מציב לך להיבדק במכונת פוליגרף. לא שיתפת אותי מה עמדתך בדרישה הזאת. לגוף הדברים - אני מרשה לעצמי להניח שגם בדיקה במכונת פוליגרף לא תפתור את המתח שמתקיים במערכת היחסים בינך לבין אחיך - אולי יהיה בכך כדי להשקיט את הטענות שמופנות אליך בעניין שייבדק בלבד. במצב הדברים הזה הייתי אומר שנכון לכם לנסות ולתקן את מערכת היחסים ביניכם כולה. עם כל אהדתי לפתרון מחלוקות משפחתיות (ולעניין זה כל מחלוקת שהיא בין צדדים שמתקיימת ביניהם מערכת יחסים נמשכת) - בדרך של גישור - אפשר שהמקום הנכון עבורכם יהיה אצל מטפל משפחתי שיוכל לסייע לכם להפחית את המתחים ולפתור את הקונפליקטים ביניכם. מן הסתם - בתוך המהלך הזה - תיפתר גם השאלה הספציפית עליה סיפרת. גם מגשר טוב יוכל לסייע לכם לפתור קונפליקטים פתוחים שמתקיימים ביניכם. בהצלחה חיים מן, עו"ד ומגשר משפחה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים