לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שלי

איך הולכת עבודה עם מגשר?

שלום דורית אני ובעלי לא מדברים בשבועיים האחרונים יש לנו ילדים ואנחנו מדברים רק כשיש דברים שקשורים אליהם צריך להחזיר מבית ספר לקחת לחוג וכו חוץ מזה יש בינינו נתק גם כשהילדים לא בבית או ישנים אנחנו לא מדברים אין בינינו תקשורת אני רוצה להתגרש אבל גם מבולבלת מאוד רוצה להתגרש אבל מפחדת רוצה לתת לזה צ'אנס אבל לא רוצה מבולבלת מאוד. מה שאני כן יודעת זה שאם אנחנו נתגרש אני לא רוצה מלחמות האם מגשר זה מישהו שמגיעים אליו רק כששני בני הזוג מחליטים להתגרש ביחד או גם כמו במצב שלי שאני זאת שרוצה להתגרש אולי גם הוא אני לא יודעת שאני פונה ראשונה למגשר והוא מזמן אותו ואז מתבצעת שיחה או שיחות? איך עבודה עם מגשר עובדת?

דורית גלוברמן קרט

שלום שלי, ראשית אני חייבת לציין שבפנייתך תיארת מצב בו מצויים רוב הזוגות המתלבטים, קשה לא הולך בקשר התקשורת לא טובה וחושבים על פרידה- גירושין וכן זה מאוד מפחיד. ההמלצה שלי היא קודם כל לקבוע פגישת יעוץ עם עו"ד מתחום דיני המשפחה על מנת לדעת את זכויותייך המשפטיות, כי גם להליך גישור כדאי להיכנס עם מידע נכון ועדכני. בנוסף ניתן לשקול טיפול זוגי כאופציה וניתן גם לשלב בין השניים. ניתן להגיע למגשר גם כשלא מגובשים ולעבור את התהליך אצלו/ה, אני ממליצה הרבה פעמים על עריכת הסכם שלום בית ולחילופין גירושין, את מוזמנת לקבוע עימי פגישת יעוץ או כמובן לפנות לגורם אחר. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום גישור וישוב סכסוכים