לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אלון

אישור לנשיאת נשק

פרופ' קוטלר משה נכבד,שלום וברכה, בשנת 2004 החלטתי -עקב קשיי חיים ונסיבותיהם-על טיפול פסיכולוגי קליני. טופלתי ע"י מר מיכאל דר ,פסיכולוג קליני מהמושבה כנרת במשך מספר חודשים, וסיימתי הטיפול עם המלצתו החמה הכתובה. יחד עם זאת ,המליץ לי מר דר לנסות ולהבדק גם ע"י הפסיכיאטרית הגברת לידיה איזקסון מצפת (כיום מנהלת מחלקת בריאות הנפש מבוגרים בביה"ח "זיו" שבצפת) . הגברת לידיה איזקסון המליצה על לוסטרל ,אותו צרכתי עד שנת 2010 ,אז-הוחלף לסימבלטה עקב היותה של זו האחרונה,יעילה גם נגד כאבי גב. לכן את הסימבלטה אני מקבל בהנחה משמעותית . לצערי ,עקב סיבלות הגב נאלצתי לעבור ניתוח גב קשה מאד בביה"ח בילינסון לפני כשנה (ניתוח TLIF). עקב סיבלות הגב איבדתי רבות מיכולותי (מה שנכון גם להיום) ועבודה במסגרת אבטחה ושמירה היתה- ועודה עבורי -"אופציה נוחה" לפרנסתי. יחד עם זאת אני נאלץ תמיד ובאי נעימות רבתי ,לקבל את אישורה מחדש של הגברת איזקסון על שפיותי ונורמליותי ,כדי שאקבל אישור לשאת נשק. איני מדבר על אי הנעימות ,הטרחה שבנסיעות אל משרדה שבצפת וההוצאה הכספית הנכרת . מה שאני כן מבקש הוא לדעת --עד מתי ?,ומה עלי לעשות כדי להוכיח שאני נורמלי לחלוטין מכל בחינה --אישית,חברתית,משפחתית וכו'. אצפה לתשובתך . בכבוד רב, אלון תמיר. טבריה.

item.Author מנהל הפורום פרופ' משה קוטלר

ממליץ שתעלה את הבעיה בפני דר איזקסון שתתן לך אשור המעיד על האופי המינורי של בעייתך ועל כך שמצבך יציב ואינו נובע ממחלת נפש.מקווה שכך ימנע ממך הצרך בטלטול מידי תקופה להשגת אישורים כנל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוות דעת פסיכיאטרית