לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אביטל

חוות דעת פסיכיאטרית

שלום רב, אני חיילת בת 20 בעלת עודף משקל ול.ד גבוהה וסוכר, מטופלת במרפאת בריאות הנפש הצהלית ועומדת על פרופיל 45 . אבי חולה ביפולאר, נוטלת למיקטל לטיפול בדיכאון ולא בהפרעה ביפולארית עקב אירוע לא פשוט שקרה במהלך השירות. לאחרונה מצבי הגופני הדרדר ורמות הסוכר והלחץ דם עלו. הומלץ לי על ניתוח שרוול בכדי לעצור את התפתחותה של הסכרת. את כל הפרמטרים כבר עברתי מלב חוות דעת של הפסיכאטרית. לדאבוני, היא איננה מבינה את ההשלכות הרפואיות של הניתוח אין רופא בכיר בתחום שבחר לא להמליץ לי על הניתוח ומצבי הבריאותי קריטי. היא איננה חושבת שהניתוח הזה טוב מסיבה כזו או אחרת היא טוענת שאם ובמידה ארצה להתנתח היא תסכים לאשר רק לאחר שנתיים טיפול. היא איננה מבינה שבעוד שנתיים ה bmi שלי לא יהיה 36 הוא יהיה 40. האם אפשר לבקש הערכה פסיכאטרית מפסיכאטר פרטי ולהפסיק את הטיפול דרך הצבא ? אני חשה שהיא לא מבינה את המצוקה והלחץ שבו אני נמצאת. אני מטופלת במקביל אצל עו"ס קליני והוא מנגד כמובן ממליץ בכל תוקף לניתוח. איך ניתן לערר על החלטת הפסיכאטרית הנ"ל? בתודה מראש.

item.Author מנהל הפורום פרופ' משה קוטלר

להערכתי את ממהרת מידי עם האופציה הנתוחית.לטעמי היה מקום למצות קודם טפולי הרזיה משולבים ביעוץ פסיכולוגי תואם.לאחר השחרור תהיה לך יותר גמישות בהליכה למוצא הנתוחי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוות דעת פסיכיאטרית