לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אור

ביטול אבחנה בעייתית

שלום, לפני כשנתיים גיליתי שאני פוסטראומטי. בעקבות פגיעה בילדות. כל השנים חשבו שזה סכיזופרניה . למרות שחוויתי סימפטומים ברורים של פוסט טראומה ברחתי מזה וההתנהגות שלי הדגימה משהו אחר, מחלת נפש (שבפועל לא קיימת אצלי.) בהתחלה קיבלתי ריטלין שגרם לתופעת לוואי חמורה : פסיכוזה אחר כך התנהגתי לאורך זמן מוזר . למרות שהייתי מודע לחלוטין . פשוט ניסיתי לברוח... והיה לי קשה עד בלתי אפשרי לדבר על הטראומה. ההתנהגות שלי לאורך השנים הייתה מונעת מהתכנים שעלו לי שוב ושוב , הזיכרונות מהאירועים האמיתיים שקרו לי. תמיד נטיתי להיות יצירתי.. וזה דפק אותי בגלל שכבר לא האמינו לי שאני פשוט "משחק" מישהו אחר. כדי לברוח. בגלל שלא הייתי ברור הדביקו עליי אבחנה שחיבלה בי קשות לא אפשרה לי לסלול את דרכי את האמת. אל המחסום האמיתי.. כיום, אני מרגיש הטבה בעקבות טיפול ברווחה. עם עו"ס גברים מומחה לתחום . אך הבנתי שאם יידעו שאובחנתי בסכיזופרניה. אסולק משם. זה נכון?

item.Author מנהל הפורום פרופ' משה קוטלר

שתף את המטפל הנוכחי בלבטיך.אני מאמין שיוכל להבינך ולחבר את המצבים מהעבר וההווה

אור שרעבי

שלום. אינני מבין את תשובתך. האם ניתן להסיר אבחנה שהיא פוגענית ולא רלונטית? כיום כאשר אני מקבל טיפול במרכז כללי שמטפל בנפגעי טראומה. ללא מחלה. זה הכי עוזר לי. אז למה מתעללים בי. על ידי רישום אבחנה שגוייה??

אור

השאלה היותר חשובה: האם ניתן לשנות אבחנה פסיכיאטרית על ידי ניהול משפט מול הרשות?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חוות דעת פסיכיאטרית