לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שני

כניסה לארצות הברית לאחר 7 חודשים

היי אני הייתי בארצות הברית בחודש אפריל לשבועיים וחצי לחופשה זו הייתה הפעם הראשונה שהייתי בארהב . חזרתי לארץ ולאחר כחודש וחצי טסתי שוב לטיול ארוך של 4 חודשים בארצות הברית חקרו אותי שעה בכניסה ובהתחלה לא רצו להכניס אותי גם הקלידו כל מיני דברים במחשב ובסוף הכניסו וחתמו לי לחצי שנה. לאחר 4 חודשים חזרתי לארץ . אני רוצה להגיע שוב לחופשה הפעם של שבועיים בחודש מאי ( זה אומר 7 חודשים מאז שחזרתי). אני מפחדת שלא ייתנו לי להיכנס ויעשו לי בעיות בגלל הפעם הקודמת. הציעו לי עורכי דין לנסוע דרך קנדה כי הם יותר ידידותיים במחלקת ההגירה אבל שוב אין ערבות לשום דבר. רציתי לשאול שאלה נוספת האם להגיע עם הורה לטיול יכול להיות רעיון טוב לכניסה שוב? (מדובר בטיול עם הורה לשבועיים) וגם רציתי לדעת האם לטוס לפורטו ריקו לחופשה ומשם ללוס אנג'לס האם אני עדיין עוברת בלוס אנג'לס שוב במחלקת ההגירה או שזה נחשב כמוטיסת פנים מפורטו ריקו. תודה רבה

עו"ד אלכס ברוש

שלום שני, כמו שכבר נאמר לך, אין דרך לדעת מה תהיה ההחלטה בגבול. שכן, הדבר נתון לשיקול דעת קציני ההגירה. לדעתי, אין הבדל גדול מאיפה מנסים להיכנס לארה"ב. לנסוע עם הורה עשוי לעזור, אם כי עדיין אין שום התחייבות שיאשרו לך כניסה לארה"ב. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי