לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מתן

ויזת טיול לארה"ב למשפחה

שלום רב, ברצוני לטוס עם משפחתי (ההורים שלי ואחותי לטיול בארה"ב), אך נתקלתי בכמה בעיות במילוי הטפסים: לגבי מקום עבודה- אחותי לא עובדת ומקבלת קצבת ביטוח לאומי עקב בעיות נפשיות ובריאותיות שלא מאפשרות לה לעבוד.. מה אני צריכה לציין בטופס? ובנוסף האם יש צורך לפרט שיש לה בעיות בריאותיות/ נפשיות שלא מאפשרות לה לעבוד? בנוסף גם אמא שלי לא עובדת..מה אני רושמת לגביה בחלק של מקום עבודה? שאלה נוספת, אם אנחנו מציינים שאנחנו נוסעים בטיול מאורגן כחלק מקבוצה, האם זה מעלה את הסיכוי שלנו לקבל ויזה? ואם נקבל את הויזה ונחליט בסוף לנסוע באופן עצמאי, יכולים לעשות לנו בעיות באימיגריישן בגלל שציינו בשגרירות שאנחנו מגיעים בטיול מאורגן? ובכלל מה הסיכוי שלנו לקבל ויזה כמשפחה כאשר אמא שלי ואחותי לא עובדות? אשמח לתשובתך, מתן

אלכס ברוש

שלום מתן, יש בטופס של ויזת התייר שאלות מאוד ספציפיות, לכן יש לענות על השאלות בכנות. מצד שני, אין צורך להיכנס לפרטים אם לא שואלים אותך ספציפית... באופן כללי, טיול יחד עם כל המשפחה ו/או טיול מאורגן עשוי להגדיל את הסיכוי לקבלת הויזה לארה"ב, אבל זה תלוי בשיקול דעת קצין ההגירה. אם בויזה אין הערה כלשהי המגבילה את הכניסה לארה"ב (למשל - "כניסה רק עם ההורים" וכיו"ב), אז אין בעיה לשנות את תכנית הטיול לאחר קבלת הויזה. בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי