לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
דניאל

הוצאת ויזה לארצות הברית

אני מעוניין להוציא ויזת תייר רגילה. אני עובד מדינה במקום בטחוני גדול. לפני מספר שנים היה לי סכסוך עם אשתי והיא הגישה נגדי תלונה במשטרה על אלימות, דחפתי לה את היד לא משהו מעבר. היה משפט אך השופט החליט לא להרשיע אותי מכיוון שאני אדם נורמטיבי וכדי לא לפגוע לי במקום העבודה, ונאמר לי שלאחר 5 שנים הרישום הנ"ל נמחק. אציין שאני נשוי והכל בסדר מאז, זה היה מקרה קל חד פעמי, בעבר ומאז לא היו לי שום הסתבכויות עם החוק.האם עליי להצהיר זאת בשאלה במילוי הטפסים לויזה האם היתה לי הסתבכות פלילית כלשהי?

אלכס ברוש

שלום דניאל, יש שאלות ספציפיות בשאלון, כגון "האם אי-פעם נעצרת ?" או "האם הוגש נגדך כתב אישום?" וכיו"ב. ההמלצה שלנו היא להגיד תמיד את האמת... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

דניאל

השאלה היא האם יש לשגרירות גישה לתיקי משטרה סגורים שנסגרו ללא הרשעה?

דניאל

כן יש שאלה כזאת,התיק הסתיים בבית משפט ללא הרשעה ונמחק לאחר 5 שנים. 5 שנים היו אתמול. השאלה האם יש לשגרירות גישה לתיקים סגורים שנסגרו ללא הרשעה?

עו"ד אלכס ברוש

שלום דניאל, השאילה היא האם רשויות ההגירה ירצו לבדוק את המידע או לא. כמובן, שאין להן את המשאבים ואת הזמן לבדוק את כל אחד, אבל אם ירצו, אז לא תהיה להן בעיה. עדיין, ההמלצה שלנו היא להגיד תמיד את האמת, על כל המשתמע מכך... בברכה, אלכס ברוש, עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי