הגירה לארה''ב - איזה דרך לבחור?
שלום רב, פונה אלייך בנושא של הגירה לארה''ב. אני מאורסת עם אמריקאי ואנחנו רוצים לעבור לגור לארה''ב. המצב שלנו כזה: שנינו אזרחי ישראל וגרים בארץ. אני גרה כאן 16 שנים וארוסי - 7 שנים. ארוסי הוא אזרח בארה''ב. אני הייתי בארה''ב פעם אחת בתור תיירת לכן יש לי ויזה שעדיין בתוקף (אם אני לא טועה נשאר עוד 8 שנים). הבנו שיש כמה אופציות: - או לעשות לי ויזה K1, ויזת ארוסה, - או להתחתן מחוץ לארה''ב ואז אני כבר מגיעה לארה''ב בתור אישתו של אמריקאי. - אולי יש עוד? אנחנו לא יודעים מה כדאי לנו. אבל מעוניינים בדרך שיתפוס פחות זמן. וגם אנחנו דואגים שאני אהיה בלי עבודה לאורך זמן רב (במידה ונבחר בויזה K1, ואז אחכה לאישור עבודה בארה''ב). אולי אפשר בזמן הזה לעבוד בארה''ב כפרילנסרית? תודה רבה ויום מקסים, נטלי
Hi Natalie, Thank you for your explanation. To answer your question, whether you get a fiance visa (K-1) or an immigrant visa, the process is likely to take 6-12 months. Additionally, no matter which type of visa you apply for, the earliest you would be able to start working in the US is approximately 8-9 months after you submit the initial application. Of course these are just estimates, but I hope this helps to give you an idea. If you really want to understand all of the details in regards to these visas we will likely need to have a consultation. If you are interested please send me an email. Thank you.
שלום, מיכאל. תודה רבה לך על התשובה! כתבתי לך מייל ל-michael@relocation-law.com. ראית?