לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מור

אין מה שיניע אותם כן לתת לי ויזה? מה עושים..

שלום לך. בעיקרון המשפחה שלי מתכננת לטוס לארהב לטיול בעוד כמה חודשים... היינו בשגרירות אך רק ההורים קיבלו ויזה וילד קטן ואני לא קיבלתי מכיוון שאין מה שיעודד אותם לתת לי ויזה, השתחררתי מהצבא לא ממזמן כרגע לא עובד ולא לומד. מאוד רוצה להצטרף לטיול עם ההורים ואין לי מה לעשות.. מאוד מצער אותי שדווקא מי שכן רוצה לטייל פוסלים אותו כל כך מהר בשתי משפטים בשגרירות. מה עלי לעשות? אני מאוד רוצה להצטרף לטיול הזה ואשמח לדעת מה עלי לעשות ואיך לחזק את זה שמשהו כן יעודד אותם לתת לי ויזה ואני אספיק להיות בטיול הזה. תודה רבה לך

Michael Rosenthal

Hi Mor - Thank you for your email. Unfortunately, there is not much that you can do to fix your current situation. In order to be approved for a tourist visa by the US Embassy, they must be convinced that you are coming back to Israel. Usually, if you just finished the army and do not have any work or study commitments, then it is extremely difficult to be approved for a visa. Most likely, the only chance you have is if you obtain work or enroll in school. However, even if you do this, there is no guarantee that you will be approved for the tourist visa. I hope this helps and that all is well. Good luck. -Mike

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי