לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רונה

פקיד ההגירה

היי רציתי לדעת מהם הסיכויים שאקבל ויזה לחצי שנה מפקיד ההגירה? הויזה שלי בתוקף עד ה25.2 ורוב הסיכויים שהסיבה לכך כי אמרתי בשגרירות שאני רוצה לטייל בחופשת סוכות ולחזור אחרי כמה ימים. בסוף זה לא הסתדר אז כבר העדפתי לחכות לסיום התואר ולעשות טיול רציני יותר. העניין הוא שכרגע אין לי מחויבות לארץ. המחויבות היחידה שהיתה לי זה הלימודים. אני לא עובדת. אני פשוט רוצה לקחת חופשה ארוכה בארה״ב . יש לי מכרים שאני ארצה לבקר שם ויש לי היכן לשהות (למקרה שישאלו). יש סיכוי שהפקיד יהיה נחמד ויתן לי או שהם מאוד קשוחים בעניין הזה? בנוסף אציין שפעם אחרונה שביקרתי שם היה לפני כ15 שנה ואין לי עבר פלילי. תודה רונה

Michael Rosenthal

Hi Rona - Thank you for your email. Unfortunately, there is no way for me to know for certain if you will succeed or not. The Consular Officer at the US Embassy is the only one that decides whether you get the visa or not, and this decision is based on the Consular Officer's belief of whether you are truly coming back to Israel within the necessary time frame. The best thing that you can do is be prepared to prove why you have to come back to Israel and why your trip to the US will only be for a short visit. Once you do that, then you are just depending on the Consular Officer to believe your story. Please note that it is often difficult to obtain a US tourist visa if you are not currently working or studying full-time. I hope this helps. Good luck. -Mike

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי