דף אדום
היי באוגוסט האחרון בערך הייתי בקונסוליה עוד כשהייתי חייל בשביל להוציא ויזה מבקרים הגעתי עם מכתב מהבסיס מכתב מתת אלוף שאני לקרת חתימת קבע למרות שהבן אדם בקונסוליה בכלל לא עייין בזה הוא הביא לי פתק אדום וביקש שאשלח בדואר חוזה עם הצבא של הקבע ושלח אותי הביתה לאחר חצי שנה וכבר ארבעה חודש שאני משוחרר פתחתי עסק פעיל ובחודש שעבר רכשתי כבר דירה שכרגע היא במצב של הערת אזהרה עד שהיא תיהיה רשומה עלי בטאבו בעוד כחודש וחצי בערך חוזה יש לי עם המוכר של הדירה מכתב מרואה חשבון שיש לי עסק פעיל יש גם עכשיו אחרי שהצגתי את כל התמונה כרגע בידי הפתק האדום לשלוח את החוזה של הצבא בדואר עם הדרכון וזהו כבר השתחררתי מהצבא כך שהחוזה קבע לא יהיה לעולם האם לשלוח להם את החוזה של הדירה+הערת אזהרה + הוכחה לעסק פעיל מרואה החשבון שמטפל בי בדואר במקום החוזה קבע? וחשוב לציין שיש לי זמן מוגבל לשלוח להם את הדואר עד שנה*
Hi Eldar, It sounds like you have a pretty unique situation, as most applicants do not receive the red note that you mentioned in your message. Therefore, I strongly recommend that you follow the exact instructions on the note from the Embassy. If you do not follow those instructions, then your chances of success are likely to decrease significantly. If you cannot follow them exactly, do the best that you can to meet the requirements by submitting whatever documentation you think might help. I hope this helps. Good luck. -Mike
תודה על התשובה והתשומת הלב. אתה עושה פה עבודה נפלאה! אבל עדיין לא הבנתי... אם לשלוח את כל המסמכים, שיש בבעלותי עסק ונכס, בדואר לקונסוליה. במקום החוזה קבע מהצבא. או אופציה שניה, לשלם שוב אגרה ולעשות תהליך מחודש? וחבל לי על הכסף באוצפיה הזו עדיין זה הרבה כסף וחשוב לי לציין שהמסמך המבוקש בדף האדום אין ברשותי ולא יהיה ברשותי. אני משוחרר בכבוד מצה"ל סופית!
Thank you for your kind words Eldar. Unfortunately, I do not think I can answer your question sufficiently on the forum as your situation is quite unique and would require more of my time. In order for me to assist, I would need to review the note you received, obtain more info about your last interview and current situation, and then provide my advice based on that information. If you would like to do this then please email me directly and we will set up a consultation where you come to my office and we sit down together (although please note that there is a fee for this consultation service). Thank you for your understanding. -Mike