לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ברברה

הוצאת ויזה בפעם השנייה

שלום, השתחררתי לפני כ-שנה. כמה חודשים אחרי השחרור ניסיתי להוציא ויזה, אך סירבו לי למרות שבאתי עם תלושי משכורת ועם חוזה מהעבודה שאני מחוייבת, בטענה שחייב להיות לי ותק בעבודה של לפחות חצי שנה לפחות וגם מכיוון שהרבה חבר'ה צעירים משתחררים והולכים לעבוד בארהב באופן בלתי חוקי. כבר עברה מעל לחצי שנה, ואני שוקלת לנסות את מזלי שוב. הפעם, יש לי ותק של שנה בעבודה, ובנוסף התחלתי לימודים באוניברסיטה ( שנה ראשונה מתוך 3 שנים ) השאלה היא, האם הנתונים הללו מספיקים לי כדי להיות יותר בטוחה שאקבל את הויזה הפעם? כיוון שאמרו לי שלימודים נחשבים לקלף חזק. והאם העובדה שסורבה לי ויזה לפני קצת יותר מחצי שנה תשפיע על ההחלטה לא לתת לי ויזה הפעם? האם יש עוד מסמכים שחשוב להביא? והאם בכלל שווה לנסות שוב? תודה רבה

מור

שלום,נסתי להוציא ויזה 3 פעמיים אך סורבתי מסיבה לא ידועה. אני גם סטודנטית וגם בזמנו עובדת במשרד ממשלתי..כל מה שרק היה אפשר להביא הבאתי. מהפעם האחרונה עברה שנה.ואני מתכננת ללכת לנסות שוב,הפעם אני כבר בעבודה אחרת עיר מגורים שונה האם כדי בכלל לנסות או שזה אבוד אחרי 3 פעמים של נסיון?

Michael Rosenthal

Hi Barbara, This is a question I receive all of the time, and unfortunately there is no way to guarantee if you will be successful on this next visa application. On the one hand, the US Embassy in Tel Aviv is known for being difficult with ALL Israelis that recently finished the army. Just for this fact alone, it is possible that you will not be successful. On the other hand, it sounds like you now have good arguments in regards to your studies and your work. It is possible that you can be approved for the tourist visa if the Consular Officer believes that you will definitely come back to Israel to complete your studies and resume your employment. However, in the end, this decision is made by one individual officer, and there is simply no way to be certain if you will succeed. I have seen people success in their second try after a few months, and I have seen people be denied again. The only way to be certain is to give it another try. If you would like to discuss further please email me directly and we will set up a consultation. Thank you. -Mike

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי