לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רועי

התאזרחות

שלום, ברשותי אזרחות ישראלית ואירופאית. האם החוק האמריקאי מאפשר 3 אזרחויות? כלומר, במידה ואני וארוסתי (בעלת אזרחות אמריקאית), מתחתנים ומגישים בקשה לגרין קארד ואז לאזרחות, האם זה אפשרי? תודה על העזרה רועי

Michael Rosenthal

Hi Roei, To answer your question, the United States does not generally prevent people from having 3 citizenships. However, you need to also check with the other countries to which you hold citizenship, as they too can cause a problem if they do not allow it. I hope this helps. -Mike

רועי

תודה על המענה המהיר. ברשותי אזרחות הונגרית. ידוע לך או לDodo לגבי החוק ההונגרי?

Dodo

רועי ועו"ד רוזנטל שלום, אתחיל באזהרה של עו"ד רוזנטל, המופיעה בסיפא של תשובתו השניה. Dodo אינו עו"ד כלל, ומן הסתם לא עו"ד העוסק בענייני הגירה. Dodo, כידוע, היא בכלל צפור שנכחדה מן העולם. מדוע בחר החתום מטה להשתמש בכנוי זה? זה ענין לפסיכיולוגים לענות בו. יחד עם זאת, גם אנשים שאינם עו"ד עשויים לעתים לדעת דבר או שניים, מתוך נסיון אישי או מידיעה כללית. לא ברור לי מדוע נמחקה תשובתי הקודמת. איני סבור שהיו בה אמירות פוגעניות כלשהן, ולמיטב ידיעתי הפרטים שהיו בה אף היו נכונים. רועי, לשאלתך, כפי שכתבתי קודם, מצד ישראל ומצד ארה"ב, אין כל בעיה להחזיק מספר אזרחויות. השאלה היא לגבי הונגריה, ואיני יודע את התשובה לכך. באופן מעשי, אני מציע לצור קשר טלפוני עם שגרירות הונגריה בישראל, אפשר גם בעלום שם, ולשאול אותם את השאלה הזו. לחלופין, אני מניח שחפוש בגוגל יגלה שמישהו כבר שאל את השאלה הזו. אם במקרה אתה מדבר הונגרית, תוכל כמובן לנבור באתרי משרד הפנים ההונגרי ולגלות את התשובה. אני שוב חוזר ומדגיש שאין בנושא זה מדיניות ארופאית, אלא כל מדינה וחוקיה שלה. סוף שבוע נעים, Dodo.

Michael Rosenthal

Hi Roei, Thank you for your response. Unfortunately, I am not licensed to practice Hungarian Law so I cannot assist you with this question (I am only licensed in the United States). As for Dodo, I am not sure who he is but I recommend asking if he is a licensed immigration lawyer before taking his advice. Hope this helps. Good luck. -Mike

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי