לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אדיר

ויזת תייר סירוב

שלום. לפני כשבוע הייתי בראיון בשגרירות ארה"ב בתל אביב היה לי ראיון בשגרירות אני בן 24 רציתי לעשות טיול לארה"ב לשבוע בערך יש פסטיבל ספורט בקולומבוס אוהיו בראיון הבאתי איתי את הטפסים הדרושים אישור ממעסיק שאני עובד כשנה ושלושה חודשים אישור לימודים משפר בגרויות ותלושי משכורת וגם את הטופס מהאינטרנט של אירוע שרשום שם שהפסטיבל מתקיים בין התאריכים 27 לפבראר עד ל2 למרץ. המראיין שאל אותי כמה שאלות הסברתי לו הכל לכמה זמן אני נוסע מה מטרת הטיול הצגתי לו הכל ובסוף הראיון הוא אמר לי שלא יוכל לקבל ויזה. לא שאלתי אותו מה הבעיה כי הייתי קצת בשוק לקחתי את הדרכון והלכתי יש איזשהי סיבה לכך? למה סירבו לי?

Michael Rosenthal

Hi Adir, Thank you for your message. The vast majority of tourist visa denials are a result of the Consular Officer not believing that you have strong enough ties to Israel which would require you to return to Israel. It can be very difficult to overcome this problem when you are between the ages of 18-25, as the officers know that many Israelis at these ages go to work (illegally) in the shopping malls in the US. The only thing you can do to obtain the visa is try again and be prepared to explain and prove to the Consular Officer why you must come back to Israel. I recommend that you also review other messages on this forum over the last month or two, as you will see I provided answers to many people in your situation. Hope this helps. Good luck. -Mike

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי