לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רועי

הוצאת ויזה תייר לאחר סירוב

היי מייקל, לפני כחודשיים ניסיתי להוציא ויזת תייר רגילה מילאתי את כל המסמכים בעצמי הכל היה בסדר הגעתי מוכן לראיון עם כל המסמכים שיכולתי להביא כדי להוכיח שבכוונתי להישאר בארץ, הראיון לקח בדיוק 2 דקות ובסופו התבשרתי שלא אקבל ויזה בלי שניתנה לי הזדמנות להוכיח ולהציג מסמכים. אני עובד בעבודה מסודרת כבר כמעט שנה במקום ממש איכותי, אני בעל רכב וקשרים משפחתיים וחברתיים מעולים אני פוחד לנסות לגשת עוד פעם לבד וחייב ייעוץ והכוונה, חבר המליץ לי להגיש את הבקשה דרך עורך דין אני ישמח לקבל פרטים על איך זה עובד ומה סיכויי ההצלחה. תודה!

Michael Rosenthal

Hi Roei, Thank you for your message. Unfortunately, your story is very common. Usually, the only thing I can do in this situation is provide advice regarding the approach to your next interview (i.e. what to say and what documents to bring). However, there is no guarantee that hiring an attorney will lead to your visa being approved. In the end, it is only the decision of the Consular Officer. Also, it is worth mentioning that, in Israel, your chances of obtaining a tourist visa are not good if you are 18-30 years old, even if you use an attorney. If you would like to set up a consultation, please email me directly. Thank you. -Mike

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום ויזה לארצות הברית ואזרחות/ דרכון אמריקאי